SPITALE, CENTRE DE INGRIJIRE PALIATIVA, FARMACII SI LABORATOARE

Specializati in colectarea, transportul si incinerarea deseurilor medicale. Mentionam faptul ca dispunem de mijloace de transport auto autorizate, cantare specializate si verificate metrologic, toata gama de ambalaje folosite pentru colectarea diferitelor tipuri de deseuri medicale.

SPITALE, CENTRE DE INGRIJIRE PALIATIVA, FARMACII SI LABORATOARE

Specializati in colectarea, transportul si incinerarea deseurilor medicale. Mentionam faptul ca dispunem de mijloace de transport auto autorizate, cantare specializate si verificate metrologic, toata gama de ambalaje folosite pentru colectarea diferitelor tipuri de deseuri medicale.

CABINETE /  CLINICI STOMATOLOGICE

Oferim solutii profesionale in vederea eliminarii  finale a deseurilor rezultate din activitatea stomatologica, asigurand proptitudine in colectare si conformitate pentru tratarea acestora.

Punem la dispozitie ambalaje de unica folosinta conforme si specifice tuturor tipurilor de deseuri, cum ar fi: saci polipropilena, cutii de carton si plastic incriptionate pentru depozitarea deseurilor in vederea bunei colectari si evitarii riscurilor de infestare sau intepare.

CENTRE DE INGRIJIRE, CLINICI DE INFRUMUSETARE, FRIZERII SI SALOANE DE TATUAJE

Oferim servicii de colectare, transport si incinerare deseuri respectand toate normele in vigoare pentru protectia mediului, pentru toate deseurile care provin din saloanele de cosmetica si înfrumusetare, frizerii, saloane de tatuaj.

Tipuri de deseuri ce pot fi generate, respective incinerate:

  • Saloane cosmetica si infrumusetare: ambalaj contaminat, sticle cu chimicale, toata gama de vopsea si acetona toxice, manusi folosite, produse expirate, deseuri infectioase, întepatoare si taietoare, etc.
  • Frizerii: ambalaj contaminat, sticle cu chimicale, par, etc.
  • Saloane tatuaj: material absorbant contaminat, deseuri infectioase, taietoare si întepatoare, tusuri, acetona, dezinfectant, etc.

Va putem pune la dispozitie toata gama de recipiente si ambalaje pentru deseurile generate de compania dumneavoastra.

CABINETE VETERINARE / CENTRE DE INGRIJIRE ANIMALE / FERME AGRICOLE

Asiguram transportul si colectarea deseurilor de tip animal, sau medicale (veterinare) in vederea incinerarii.

Avand in vedere diversitarea tipurilor de deseuri ce pot fi generate de cele de mai sus, dispunem de auto specializate si autorizate precum si ambalaje specifice fiecarui tip de deseu.

Tipurile de deseuri ce sunt generate de cele mentionate anterior pot fi:

  • Cabinete veterinare sunt generatoare de deseuri cum ar fi: cadavre animale, deseuri ințepatoare si infecțioase, chimicale periculoase si nepericuloase, material absorbant contaminat, ambalaj contaminat, etc.
  • Ferme agricole : cadavre animale, deseuri intepatoare si infectioase, chimicale periculoase, deseuri solide, dejectii animale, etc

UNITATI ADMINISTRATIV TERITORIALE

In baza contractului de prestari servicii veti putea beneficia de toate facilitatile societatii,  cum ar fi promptitudinea echipei pentru preluarea si transportul deseurilor (cadavrelor animaliere) in maxim 48 ore de pe raza localitatii.

UNITATI ALIMENTARE SI NON ALIMENTARE

Punem la dispozitie colectarea, transportul si eliminarea finala la un nivel ridicat de performanta, a produselor  nepericuloase animaliere sau non-animaliere cum ar fi: subproduse de origine animal nedestinate consumului uman (alimente expirate, neconforme), legume, fructe, ulei uzat alimentar, deseuri din grasimi, produse non alimentare expirate sau neconforme (cosmetic, produse de ingrijire personala, detergent, etc.).

UNITATI GENERATOARE DE DESEURI INDUSTRIALE

Oferim servicii de colectare, transport si eliminare sau tratare a deseurilor industriale, provenite prin ramuri precum:

  • Industrie deseuri periculoase, nepericuloase si reciclabile care provin din industria de automotive, productia textilă, productia de incalțaminte si fabric diverse. Pritre acestea amintim cateva tipuri dedeseuri ce pot si colectate si eliminate in baza contractelor de prestari servicii: emulsii, deseuri lichide periculoase, deseuri solide periculoase si nepericuloase, material absorbant, lichide, lemn contaminat, hârtie contaminată, span, reziduri soluții chimice, hidrocarburi, cartuse imprimante, cabluri din industria automotive, resturi de plastic, bandă de izolat, cleiuri, grăsimi, uleiuri, tablă inox , tabla aluminiu, profile, hârtie, plastic, hidrocarburi, grăsimi, ambalaj contaminat, etc.
  • Tipografii, serigrafie si producție publicitară: cerneluri, ambalaje contaminate, materiale absorbante contaminate, revelator, plăci de aluminiu, filme tipografice uzate, cartuse imprimante folosite, hartie contaminata, lichide chimice si toxice, etc.
  • Service-uri auto: uleiuri uzate filtre de ulei uzate, filtru de aer si motorină uzat, material absorbant contaminat, ambalaj contaminat, baterii uzate, catalizatori uzati, vehicule scoase din uz, diferite deseuri periculoase.

Tehnologie unică în Romania și locul 3 in Europa

Capacitate de procesare de până la 35m3/oră

Procesare deșeuri lichide

Procesare solide ambalate în sticlă sau metal

Servicii la cel mai înalt standard de calitate

Punem la dispoziția tuturor producatorilor de deșeuri periculoase și nepericuloase servicii complete si oferim consultanță pentru alegerea celor mai avantajoase soluții. Ecoburn este certificată ISO 9001, ISO 14001 SI ISO 45001.

Consiliere

Societatea noastra dispune de un colectiv bine pregatit, care asigura gestionarea deseurilor periculoase si nepericuloase conform legii 211 /2011, atat inainte cat si dupa eliminarea finala a acestora.

Incinerare

Instalatia de incinerare a fost proiectata in scopul colectarii si incinerarii deseurilor medicale, industriale periculoase si nepericuloase utilizand cele mai bue tehnici disponibile, in conditiile asigurarii protectiei mediului inconjurator si a sanatatii populatiei conform legiloc aplicabile in domeniul protectiei mediului, fiind certificate EPA.

Depozitare deșeuri

Zone de depozitare amenajate separat pe categorii de deseuri: nepericuloase, medicale cat si pentru cele periculoase de tip SEVESO SI NONSEVESO. Depozitarea se realizeaza controlat, conform H.G. 349 / 2005 privind depozitarea deseurilor si Ordinului 219 / 2002 pentru aprobarea normelor tehnice prinvind gestionarea deseurilor rezultate din activitati medicale.

Transport deșeuri

Asiguram transportul deseurilor din orice regiune confom H.G. 1061 / 2008 privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei.

Furnizare ambalaje

Ambalajele pot fi duse la dispozitia clientilor in functie de solicitarile acestora, in diferite forme si marimi.

Contactează-ne!

Specialiștii noștrii vor fi încântați să vă ofere soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră 

0741 167 705

0749 233 116

0755 155 497

office@ecoburn.ro

Str. Piatra Craiului nr. 13 Comuna Brazi, Sat Negoiesti, Prahova 107086, Romania

FOR A CLEAN TOMORROW