Ecoburn ia naștere in 2008

Instalatie de ultima generatie conform standardelor de protectia mediului

Specializata in servicii ecologice de incinerare, care isi propune sa contribuie la protejarea mediului ambient print-un management eficient al deseurilor in conformitate cu cerintele legale.

Firma noastra este implicata in activitatea de colectare, transport, depozitare termporara si eliminare finala prin incinerare a unei game largi de deseuri medicale si industriale (periculoase si nepericuloase).

Incineratorul ecologic este unul dintre cele mai mari din Romania, fiind un proiect prins in Planul Judetean si National de Gestionare al Deseurilor.

Aceste activitati au la baza autorizatia integrate de mediu nr. 213 / 11.01.2011 si se incadreaza in normele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, SI ISO 45001:2018 in vederea asigurarii unui nivel ridicat al serviciilor oferite.

Tehnologie de ultimă oră

Instalatia noastra realizeaza monitorizarea continua a parametrilor emisiilor controland in permanenta incadrarea acestora in normele legale impuse.

Instalatia de incinerare este prevazuta cu alimentare automatasi cu alte optiuni incluzand evacuarea automata a cenusii precum si system de control al poluarii conform standardelor romanesti si europene.

Activitatea companiei noatre se desfasoara in Parcul Industrial Brazi, o zona cu profil industrial si se intinde pe o arie considerabila, ce functioneaza in cadrul Regiunii Sud Muntenia 3.

Ne propunem sa sa oferim clientilor nostri o tehnologie moderna, o instalatie de ultima generatie conform standardelor din domeniul protectiei mediului.

Echipamentul de incinerare este complet autorizat si prevazut cu dispositive de blocare si intrerupere a fluxului tehnologic in cazul depasirii parametrilor de mediu sau al disfunctionalitatii de operare.

S.C. ECO BURN PLOIESTI S.R.L. se aliniaza din punct de vedere al conformitatii cu prevederile deciziei de punere în aplicare (UE) 2019/2010, a comisiei din 12 noiembrie 2019, privind cele mai bune tehnici disponibile (BAT), pentru incinerarea deseurilor.

Avand in vedere restrictiile si dorinta noastra de a proteja mediul exterior am intocmit si pus in aplicare proceduri de lucru care au drept scop interzicerea pe amplasament a anumitor tipuri de deseuri daca acestea nu corespund cu cerintele legislatiei in vigoare privind depozitarea deseurilor periculoase (Legea nr. 211/2011, cu modificările ulterioare).